Foto in het Parool 20 juni 2017

– Trots op plaatsing foto in een landelijke krant! –

Foto in het Parool 20 juni 2017

Foto in het Parool 20 juni 2017

Op maandag 19 juni werd ik gebeld door de fotoredactie van het landelijke nieuwsblad Het Parool. Ze zochten naar foto’s van Het Twiske Onderwaterpark. Dit wordt op dit moment aangelegd in Oostzaan naast Het Twiske Paviljoen, een bekende duikstek. Zo kwamen ze op mijn Facebookpagina waar ik inderdaad foto’s had staan die ik de week ervoor had genomen in Het Twiske Onderwaterpark. Ik had daar gedoken met Marco en Hans en die staan op de achtergrond en op de voorgrond staat een grote snoekbaars.
Lees hier het online artikel op de website van Het Parool.

Onderwaterfotograaf te huur

Je kan mij inhuren als onderwaterfotograaf voor het maken van algemene onderwaterfoto’s of op een specifieke duikplek, maar ook voor het maken van geënsceneerde foto’s onder water van bijvoorbeeld een fotomodel.

In het zwembad…

Sportfoto’s in het zwembad zien er spectaculair uit van bijvoorbeeld een zwemwedstrijd of een sprong van de duikplank. Ben je een watersporter, een zwemmer, een schoonspringer of doe je aan onderwaterhockey? Laat je eens onderwater fotograferen.

…of in het buitenwater

Wil je foto’s hebben van een specifiek duikgebied? Ik kan overal onderwaterfoto’s maken mits het zicht goed is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Bel 06 – 10 67 55 87 of stuur een e-mail naar info@remorascuba.nl.

Foto in het Parool 20 juni 2017


Facebookpagina waar ik inderdaad foto’s had staan die ik de week ervoor had genomen in Het Twiske Onderwaterpark. Ik had daar gedoken met Marco en Hans en die staan op de achtergrond en op de voorgrond staat een grote snoekbaars.
Lees hier het online artikel op de website van Het Parool.

” />Foto in het Parool 20 juni 2017 – Laat je fotograferenen in de onderwaterfotostudio van Remora Scuba